Tilaisuudet ja tarjoilut

Mikäli olet järjestämässä TAMKin tiloissa Kuntokadun kampuksella kokousta, seminaaria, juhlaa tai muuta tilaisuutta, ota silloin Campusravitan ammattitaitoinen väki kumppaniksi. Järjestämme toiveidenne mukaisesti tilaisuutenne maittavimmat osuudet aina kahvituksista cocktailtilaisuuksiin. Lounaan voi valita joko päivän listalta tai tilata tarpeisiinne räätälöidyn buffet-pöydän.

Ravintolatiloissamme on mahdollista järjestää myös erikokoisia juhlatilaisuuksia aina kymmenen hengen lounaspalavereista 600 hengen henkilöstöpäiviin ja seminaareihin tai vaikka pikkujouluihin. Tiloissamme on anniskeluoikeudet koko ravintola-alueelle.  

Lisätietoja Campusravitan tilaisuustarjoiluista saat ottamalla yhteyttä osoitteeseen tilaukset@campusravita.fi

LEIVONNAISET OMASTA LEIPOMOSTA

Campusravitan omassa leipomossa leivotaan päivän makeat ja suolaiset leivonnaiset. Leivomme päivittäin myös täytettävät patongit ja kaikki ravintoloissamme tarjoiltavat sämpylät.

Voit tilata meiltä tarjoilut myös talon ulkopuolisiin tapahtumiin esimerkiksi valmistujais- ja syntymäpäiväjuhliin. Valikoimastamme löytyy laaja valikoima erilaisia salaatteja, suolaisia pääruokia sekä erilaisia suolaisia ja makeita leivonnaisia. Ole meihin yhteydessä niin rakennetaan juuri sinun juhliisi sopivat tarjoilut.

Facebook