Campus Shop

Campus Shop palvelee Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoita ja henkilökuntaa koulutusalasta riippumatta. Myös vierailijat ovat tervetulleita!

Valikoimistamme löytyy yli 250 oppikirjaa eri koulutusaloilta ja täydennämme valikoimaa tilauksesta. Toimitukset voimme osoittaa myös suoraan ammattikorkeakoulun muille kampuksille. Kirjatilauksien osalta erityisesti harvinaisempia julkaisuja tilattaessa kannattaa kysyä myös ryhmäalennuksia.

Campus Shopin valikoimista löydät myös opiskelu- ja toimistotarvikkeet, laskimet sekä opiskelijoiden laboratoriotakit. Täydennämme valikoimaa tilauksesta myös erikoisempien opiskelutarvikkeiden osalta.

Campus Shopissa lataat kätevästi myös opiskelijakunnan jäsenkortin, Tampereen ammattikorkeakoulun henkilökunnan ateriakortin sekä TKL:n matkakortin.

Campus Shopin yhteystiedot ja sijainti:

Myymälänhoitaja Jenni Partanen
puh. +358 45 133 5832
email kirjakauppa@campusravita.fi

Campus Shop sijaitsee nykyään Tampereen ammattikorkeakoulun Kuntokatu 3:n kampuksella Teiskontien aulassa, Campus Cafén vieressä. Olemme avoinna ma-to klo 9-16, ja pe klo 9-15.

Joulunaika:
Shop on suljettuna 21.12.2018 - 6.1.2019 välisen ajan. Voit kuitenkin ostaa opinnäytetyön kansia ravintolasta sen aukioloaikojen puitteissa.

 

Opinnäytetyön kansitus

Opinnäytetyön kansitus tehdään itsepalveluna.

Kansituslaite käyttöohjeineen sijaitsee Kuntokatu 3:n G-rakennuksessa kirjaston sisäänkäynnin edessä, Campus Shopia vastapäätä. Laite on vapaasti käytettävissä.

Huomio painatuksellisista kansista!
Tällä hetkellä painatuksellisista kansista (13,90€) kaksi pienintä kokoa on vähissä tai loppu (alle 50 sivuinen loppu ja 50-90 sivuinen vähissä), mutta saamme kansia lisää mahdollisesti jo tämän viikon aikana (viikko 50).
Siihen asti voimme myydä isompia kansia tai voitte tulla ostamaan pienempiä kansia kun niitä saapuu lisää meille. Seuraattehan siihen asti nettisivujemme tiedote-osiota sekä Campus Shopin sivua, jonne päivitämme tiedon kun kansia on saapunut lisää.

 

Shopin ollessa suljettuna, voi opinnäytetyönkansia ostaa Campusravitan opiskelijaravintolasta ravintolan aukioloaikojen puitteissa.

Ilmoitathan liikkeeseemme etukäteen joko sähköpostitse tai puhelimitse (aukioloaikojemme puitteissa) haluamasi kannet ja määrän. Näin voimme varmistaa että kahvilinjasta löytyy juuri oikeat kannet sinulle. 

kirjakauppa@campusravita.fi, 045 133 583

Facebook