Etusivu

Huomio TAMKilaiset!

Mikäli noudatat erikoisruokavaliota, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä ravintolaamme etukäteen osoitteeseen marko.laitinen(a)campusravita.fi. Kasvis- ja vegaanivaihtoehdot kuuluvat meillä automaattisesti joka päiväiseen valikoimaan, kuten myös laktoosittomat tuotteet. 
 

Campusravita Oy - campuksella tykätään opiskella ja viihtyä

Campusravita Oy on Tampereen ammattikorkeakoulun yhteydessä toimiva ravintolayritys, joka tuottaa opiskelija- ja henkilöstöruokailupalveluita Kuntokatu 3:n kampuksella. Tuotamme tilauksesta myös kampuksella järjestettävien seminaarien, kokousten ja muiden tilaisuuksien kaikki tarjoilut. Myymme ruoka- ja leipomotuotteita myös kotiin vietäväksi.

Ravintolamme palvelee Kuntokatu 3 puolella katua arkisin kello 8-19, josta lounas on tarjolla 10.30-15.00 välisenä aikana. Campus Cafe palvelee asiakkaitaan maanantaista torstaihin kello 8-16.30 ja leipälounas on tarjolla ma-pe 10.30-13 välisenä aikana. Perjantaisin olemme avoinna 8-15.00.

Iltaruoka on tarjolla kello 15.00-17.30. Lounasajan ulkopuolella teitä palvelevat kahvilinjastot, joista B-osan linja numero seitsemän on auki koko päivän. Lounaan lisäksi tarjolla on arkisin aamiainen ravintolamme B5-linjassa, kello 7.45-9.15 välisenä aikana.

Lauantaisin ravintolamme on auki kello 8.30-14 ja palvelemme teitä ravintolamme B-osassa, linjastoilla 4 ja 5. Lounasta tarjoillaan kello 10.30-13.00 välisenä aikana. Ruokalistamme löydät sekä osoitteesta www.campusravita.fi/ruokalista että TAMKin Intrasta.

Campus Shopista on mahdollista tehdä ostoksia maanantaista torstaihin kello 9-16 välisellä ajalla ja perjantaisin kello 9-15. Shopissa on myytävänä mm. opiskelutarvikkeita, oppikirjoja sekä opinnäytetyökansia. Myös opiskelija- ja TKL-bussikorttien arvonlataus onnistuu kirjakaupassamme.

Poikkea ja viihdy - olemme sinua varten!

Facebook