Campus Shop

Campus Shop palvelee Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoita ja henkilökuntaa koulutusalasta riippumatta. Myös vierailijat ovat tervetulleita!

Valikoimistamme löytyy yli 250 oppikirjaa eri koulutusaloilta ja täydennämme valikoimaa tilauksesta. Toimitukset voimme osoittaa myös suoraan ammattikorkeakoulun muille kampuksille. Kirjatilauksien osalta erityisesti harvinaisempia julkaisuja tilattaessa kannattaa kysyä myös ryhmäalennuksia.

Campus Shopin valikoimista löydät myös opiskelu- ja toimistotarvikkeet, laskimet sekä opiskelijoiden laboratoriotakit. Täydennämme valikoimaa tilauksesta myös erikoisempien opiskelutarvikkeiden osalta.

Campus Shopissa lataat kätevästi myös opiskelijakunnan jäsenkortin, Tampereen ammattikorkeakoulun henkilökunnan ateriakortin sekä TKL:n matkakortin.

Campus Shopin yhteystiedot ja sijainti:

Myymälänhoitaja Jenni Partanen
puh. +358 45 133 5832
email kirjakauppa@campusravita.fi

Campus Shop sijaitsee Tampereen ammattikorkeakoulun Kuntokatu 3:n kampuksella (B-rakennus 1.krs. kirjaston ja välipala-automaattien vieressä). Olemme avoinna ma-to klo 9-16, ja pe klo 9-15.

Campus Shop on kesän ajan suljettuna 25.5. alkaen. Avaamme jälleen elokuussa viikolla 33. Ongelmatilanteissa, otathan yhteyttä meihin joko sähköpostitse tai puhelimitse. Opinnäytetyön kansia on saatavilla myös kesällä Campusravitan ravintolasta.

Oikein lämmintä ja mukavaa kesää kaikille Campus Shopin asiakkaille ja nähdään taas syksyllä!

 

Opinnäytetyön kansitus

Opinnäytetyön kansitus tehdään itsepalveluna.

Kansituslaite käyttöohjeineen sijaitsee Kuntokatu 3:n G-rakennuksessa kirjaston sisäänkäynnin edessä, Campus Shopia vastapäätä. Laite on vapaasti käytettävissä.

Shopin ollessa suljettuna, voi opinnäytetyönkansia ostaa Campusravitan opiskelijaravintolan kahvikassalta Campusravitan ravintolan aukioloaikojen puitteissa.

Ilmoitathan liikkeeseemme etukäteen joko sähköpostitse tai puhelimitse (aukioloaikojemme puitteissa) haluamasi kannet ja määrän. Näin voimme varmistaa että kahvilinjasta löytyy juuri oikeat kannet sinulle! Kiitos!

kirjakauppa@campusravita.fi, 045 133 5832

Facebook